Caută
Close this search box.

Parteneri tehnologici

Prin parteneriatele tehnologice identificăm competențe complementare, valorificăm inovația și creăm soluții pe care le integrăm în proiecte importante și inovatoare care satisfac nevoile clienților din segmentele de piață pe care activăm.

UTI Construction and Facility Management este partener autorizat în România al Smiths Detection pentru comercializarea, implementarea și furnizarea de servicii de întreținere a întregii game de produse și soluții de detecție și identificare a amenințărilor chimice, biologice, radiologice, nucleare și explozive, pe care compania le integrează în proiecte de anvergură în domenii pentru care cerințele de securitate sunt foarte ridicate. Smiths Detection are în prezent cea mai performantă și cea mai cuprinzătoare gamă de tehnologii de inspecție persoane, bagaje de mână și de cală și mărfuri de mare tonaj. Compania furnizează sisteme de imagistică bazate pe concepte proprietare pentru a realiza inspecții de securitate asupra persoanelor, bagajelor și mărfurilor. Smiths Detection este specializată în identificarea și detectarea substanțelor chimice, a materialelor explozive, a agenților biologici și a drogurilor ascunse pe corp, în bagaje sau în interiorul paleților. Soluțiile de securitate dezvoltate de Smiths Detection sunt implementate de UTI Construction and Facility Management pentru obiective expuse unor riscuri de securitate (infrastructuri critice, penitenciare, puncte de trecere a frontierei, ambasade, arene de divertisment și sportive, obiective turistice etc).

Un alt partener tehnologic de marcă este CEIA, unul dintre cei mai cunoscuți producători de sisteme de inspecție electromagnetică.

Soluțiile de securitate ale CEIA, pe care UTI Facility Management le implementează în proiectele dezvoltate, sunt ideale pentru orice aeroport în care viteza, securitatea și precizia cu care sunt procesați pasagerii și bagajele acestora sunt esențiale. Porțile și scannerele de detecție asigură o verificare facilă, rapidă și riguroasă a bagajelor, coletelor sau chiar a unor paleți întregi cu produse, în scopul identificării de dispozitive de detonare explozibili sau a unor arme metalice ascunse în interiorul unor mărfuri nemetalice, cum ar fi: hârtie, ziare sau mărfuri perisabile (produse alimentare), pe corpul pasagerilor sau în pantofii acestora. Aceste scanere au fost certificate conform programului TSA Air Cargo Screening Program. De asemenea, au fost testate conform Cadrului Comun de Evaluare al ECAC și s-a dovedit că îndeplinesc standardul ECAC de performanță pentru echipamentele de detecție a metalelor (MDE).

Intră în contact cu echipa noastră de management!​

Ultimele produse adăugate

Echipa de vânzări te așteaptă cu cele mai bune oferte personalizate.

Call Center 24 / 24