Caută
Close this search box.

Investitori

Important furnizor de soluții pentru infrastructuri, UTI Construction and Facility Management este cea mai mare antrepriză de instalații din România, cu prezențe notabile în topul celor mai performante companii care activează în domeniul construcțiilor, și cel mai important  furnizor de servicii de mentenață și facility management din România.

Cifre cheie

107 mil. Euro cifră de afaceri în 2023

Peste 300 de proiecte de soluții pentru infrastructuri

35 de puncte de lucru

Peste 500 de specialiști

Guvernanță corporativă

Guvernanța corporativă clar definită reprezintă baza procesului de luare a deciziilor și a procesului de monitorizare a implementării acestora.

Angajamentul companiei față de un sistem de  guvernanță corporativă stabil și față de integritate  este un avantaj competitiv și garantează că modelul de afaceri adoptat de companie este eficient și permite elaborarea unor planuri de dezvoltare viitoare.

Consiliul de administrație al UTI Construction and Facility Management este organismul care monitorizează performanțele financiare și operaționale ale companiei și ale echipei de management, precum și respectarea standardelor și politicilor interne și a legislației naționale.

Membrii consiliului de administrație

Florin Dimitrescu

Florin Dimitrescu

Administrator Executiv

Nicolae Ivan

Nicolae Ivan

Administrator Executiv

Lucia Urdareanu

Lucia Urdăreanu

Administrator Neexecutiv

Liliana Lupu

Liliana Lupu

Administrator Neexecutiv

Ramona Armașu

Ramona Armașu

Administrator Neexecutiv

Strategie

Strategia noastră reflectă viitorul pe care dorim să-l atingem și se bazează pe dezvoltarea simultană a activităților celor trei piloni principali: tehnologiile pentru infrastructuri, serviciile de facility management și produsele furnizate atât clienților persoane juridice, cât și fizice. Dezvoltarea de noi competențe și inovația au jucat mereu un rol cheie în evoluția companiei.

Pe lângă dezvoltarea constantă a competențelor noastre de bază, ne concentrăm asupra a două elemente cheie ale industriei de construcții: digitalizare și inovație. Acestea ne permit să realizăm proiecte de construcții mai rapid, mai eficient, mai rentabil, ceea ce reprezintă un avantaj clar atât pentru noi, cât și pentru clienții noștri, autoritățile contractante și partenerii noștri.

Direcțiile strategice ale companiei derivă în mod firesc din misiunea și viziunea noastră, urmăresc îmbunătățirea portofoliului de business și creșterea performanței pe termen lung:

  • Consolidarea poziției de leader pe piața soluțiilor integrate pentru infrastructuri construite
  • Furnizarea de soluții, produse și servicii cu valoare adăugată ridicată
  • Integrarea tehnologiilor digitale în soluțiile furnizate
  • Menținerea unei structuri financiare solide

Etape de dezvoltare

Credem că viitorul este determinat de ceea ce suntem și facem în prezent, dar și de felul în care am evoluat. Istoria noastră a fost construită  de persoane de încredere, excelent pregătite din punct de vedere tehnic  – persoane care au integrat inovația în toate soluțiile și serviciile implementate pentru a atinge noi niveluri de competitivitate și succes.

1994
Înființarea liniei de business specializată în soluții de inginerie civilă.
Istoric
1997
Participăm la prima fază a proiectului de modernizare a Aeroportului Internațional Henri Coandă, București prin furnizarea de soluții de securitate și instalații electrice.
Istoric
1999
Începem colaborarea cu Metrorex pentru modernizarea și extinderea rețelei de transport subteran din București.
Istoric
2005
Furnizăm servicii de protecție la foc și sisteme de securitate pentru prima parcare supraetajată din București.
Istoric
2006
Finalizăm 2 proiecte în domeniul aeroportuar: sistem de balizaj pentru Aeroportul Internaţional Sibiu și construcția unui nou terminal la Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca.
Istoric
2007
Realizăm primul proiect de reabilitare urbană: centrul civic al Craiovei.
Istoric
2011
Finalizăm  Arena Națională, cea mai modernă arenă sportivă și de divertisment din România.
Istoric
2012
Implementăm primul proiect aeroportuar în străinătate: sistemul de balizaj pentru Aeroportul Internațional din Varna. Compania primește Trofeul calității ARACO pentru Arena Națională și clădirea Cristal Tower.
Istoric
2013
Finalizăm proiectul de reabilitare, extindere și modernizare a Stației de Epurare Cluj-Napoca. Semnăm contractul pentru modernizarea ecluzelor de pe canalul de navigația Dunăre-Marea Neagră.
Istoric
2014
Furnizăm servicii de mentenanță și administrare pentru Arena Națională.
Istoric
2015
Finalizăm lucrările la Aeroportul Internațional Iași.
Istoric
2016
Finalizăm lucrările de modernizare a spitalului de urgență din Râmnicul Vâlcea și construcția stației de epurare a apelor uzate din Dorohoi. Implementăm Archibus – sistem de gestionare a serviciilor de facility management furnizate.
Istoric
2017
Încheiem lucrările pentru Water Park Craiova și Aeroportul Internațional Bacău.
Istoric
2018 / 2019
Începem două noi proiecte aeroportuare: construcția terminalului de pasageri al Aeroportului Brașov-Ghimbav și modernizarea aeroportului Aurel Vlaicu, București. Suntem a cincea cea mai importantă antrepriză de construcții din România în topul realizat de Agenda Construcțiilor.
Istoric
2020
Finalizăm proiectul de construcție a magistralei 5 a metroului bucureștean și proiectul de modernizare a ecluzelor de pe canalul de navigația Dunăre-Marea Neagră.
Istoric

Intră în contact cu echipa noastră de management!​

Ultimele produse adăugate

Echipa de vânzări te așteaptă cu cele mai bune oferte personalizate.

Call Center 24 / 24