Caută
Close this search box.

Distribuitori

Avem experiență vastă în domeniul soluțiilor și serviciilor pentru infrastructuri și expertiza necesare pentru a determina succesul partenerilor noștri.

Avantajele de a deveni distribuitorul produselor noastre:  

Suită completă de soluții și servicii
Distribuitorii noștri vor putea să le ofere clienților un portofoliu de soluții și servicii extrem de divers, adaptat nevoilor lor tehnologice.
Tehnologie de vârf
Furnizarea de produse și servicii de ultimă generație creează un avantaj competitiv, un aspect esențial în domeniul în care activăm, în care confortul și siguranța clienților sunt pe primul loc.
Expertiză și resurse
Suntem alături de partenerii noștri cărora le oferim asistență tehnică, training specializat, asistență pentru vânzări etc.
Calitatea și diversitate portofoliului de proiecte
UTI Construction and Facility Management este una dintre cele mai importante antreprize de instalații din România, cunoscută pentru proiectarea și dezvoltarea unor proiecte spectaculoase.
Brand cunoscut la nivel național
Nu în ultimul rând, partenerii noștri beneficiază de recunoașterea de a fi asociat unui brand recunoscut în domeniul în care activează, un lucru care poate genera noi oportunități de vânzare și dezvoltare.

Intră în contact cu echipa noastră de management!​

Ultimele produse adăugate

Echipa de vânzări te așteaptă cu cele mai bune oferte personalizate.

Call Center 24 / 24