Caută
Close this search box.

Compania

UTI Construction and Facility Management a reunit, printr-un proces de fuziune, competenţele tehnice cheie în domeniul infrastructurilor construite, puterea financiară și resursele umane ale două companii cheie ale grupului UTI – UTI Grup și UTI Facility Management.

Modelul de afaceri al UTI Construction and Facility Management se bazează pe trei piloni complementari pentru a oferi soluții complete clienților prin proiecte care acoperă un spectru larg de tehnologii, produse și servicii pentru infrastructuri construite.

Activă  din 1994 în sectorul construcțiilor, compania are know-how și expertiză unice, fiind specializată în construcția, reabilitarea și modernizarea infrastructurilor de toate tipurile.  De la proiectare la o infrastructură complet echipată și funcțională, echipele noastre gestionează întregul proiect, indiferent de dimensiunea acestuia, și oferă soluții adecvate pentru fiecare etapă a dezvoltării acestuia. Printr-o gamă completă de sisteme integrate și controlate digital, facem infrastructurile construite mai inteligente, mai durabile și mai confortabile.

Compania este membră a unor asociații profesionale importante precum: Asociația Română a Furnizorilor de Facility Management – ROFMA, Asociația Română Pentru Tehnică de Securitate (ARTS), Asociația Aeroporturilor din România (AAR), Forumul Atomic Român (Romatom).

Puncte forte

Peste 300 de proiecte de soluții și servicii complete pentru infrastructuri civile, critice și industriale

Competențe interne de proiectare, PIF, producție mecano-energetică, implementare de sisteme de management integrat al clădirii (BMS)

În 2018, compania s-a clasat pe locul 5 în Topul 500 – Antreprenori & Firme de Construcții 2018 din România realizat de Agenda Construcțiilor, iar în 2019 a ocupat locul 7  în același top, surclasând companii internaționale de prestigiu. Topul a analizat veniturile obținute din activități de construcții, proiectele derulate în România și valoarea acestora.

Compania a primit premiul EuroConstruct 2019 pentru promovarea și implementarea unor soluții inovatoare și pentru contribuția la dezvoltarea sectorului de construcții și instalații din România.

Lider regional în furnizarea de soluții la cheie pentru aeroporturi, dezvoltând peste 15 proiecte aeroportuare în România și în Bulgaria

Lider local în furnizarea de soluții și servicii pentru rețeaua de transport subteran. Compania a fost implicată în realizarea și modernizarea instalațiilor electro-mecanice și de curenți slabi ale tuturor magistralelor metroului din București și a implementat lucrări similare pentru stațiile de metrou din Varșovia.

Lider local pentru construcția și operarea arenelor publice sportive și de divertisment

Experiență vastă în construcția și operarea de clădiri de birouri și de patrimoniu

Lider pe piața națională a serviciilor de facility management pentru infrastructuri de orice tip și singurul furnizor de servicii FM din România cu o structură call center disponibilă permanent.

Parteneriate puternice și de durată cu furnizori de echipamente renumiți (Honeywell, Siemens, Schneider, Smiths Detection, Schrack Technik, Eaton, ADB, Trane, Daikin etc)

Portofoliu vast de autorizații și certificări

Sistem de management al calității implementat și recunoscut de organismele naționale

Intră în contact acum cu echipa noastră de specialiști

Ultimele produse adăugate

Echipa de vânzări te așteaptă cu cele mai bune oferte personalizate.

Call Center 24 / 24