Caută
Close this search box.

Securitate și curenți slabi

Securitatea este una dintre cele mai importante nevoi în modul în care trăim și facem afaceri. Viziunea noastră o reprezintă o lume „sigură și confortabilă”, iar soluțiile inovatoare de securitate pe care le furnizăm se concentrează pe nevoia esențială de siguranță a persoanelor și bunurilor.

Oferim o gamă largă de sisteme de securitate și curenți slabi, de la sisteme de control al accesului și supraveghere video la cele mai noi tehnologii integrate în soluții complete și holistice.

Maximizăm siguranța, îmbunătățim eficiența și asigurăm continuitatea afacerii, inovând continuu pentru a oferi soluții performante.

Proiectare, achiziție, instalare, integrare în aplicații de control și gestiune pentru:

Sisteme de control al accesului

Sisteme antiefracție

Sisteme de supraveghere video

Sisteme de sonorizare, interfonie

Cablare structurată

Aplicațiile software pe care le furnizăm permit integrarea eficientă a subsistemelor de securitate fizică, managementul simultan al tuturor zonelor/clădirilor monitorizate, monitorizarea mesajelor primite de la senzorii/sistemele de detecție.

Certificări

Autorizări emise de Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE), Autoritatea Aeronautică Civilă Română (AACR), Comisia Națională pentru Controlul Activităților Nucleare (CNCAN), Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU)

Intră în contact acum cu echipa noastră de specialiști

Ultimele produse adăugate

Echipa de vânzări te așteaptă cu cele mai bune oferte personalizate.

Call Center 24 / 24