Caută
Close this search box.

Intervenții urgente, A Votre Service

A Votre Service este o soluție proiectată de UTI Construction and Facility Management pentru a asigura întreținerea, în regim de urgență, la cele mai înalte standarde de calitate și la un preț competitiv, a oricărei proprietăți rezidențiale, comerciale sau industriale.

Compania noastră are o experiență foarte mare și diversificată în întreținerea și execuția de lucrări de instalații sanitare, electrice, acoperișuri, drenaj și întreținere construcții.

Avem echipe dedicate, formate din profesioniști, care sunt la dispoziția clienților 24/24, 7/7, 365/365 și vă pot ajuta cu reparații sau instalări simple, precum și cu lucrări complexe:  instalatori, electricieni, ingineri de încălzire/gaze, decoratori, constructori, specialiști în drenaj.

Dacă aveți o avarie în clădirea de birouri, în magazin sau în casă, aveți nevoie să instalați un nou cazan, o nouă centrală termică, reamenajați baia sau bucătăria, înlocuiți instalația electrică, mașina de spălat sau aveți nevoie de cineva care să instaleze o firmă luminoasă pentru magazinul familiei, la noi găsiți oamenii potriviți, care intervin prompt, profesionist, în siguranță și fără a lăsa mizerie în urmă.

Având o experiență de peste 25 de ani în realizarea de instalații complexe pentru toate tipurile de proiecte de construcții civile, avem capabilitățile necesare pentru a proiecta și realiza proiecte complexe, pentru ansambluri rezidențiale sau centre comerciale, indiferent de gradul de tehnologizare.

Un alt atu al companiei noastre este capacitatea de a derula lucrări oriunde în țară, întrucât avem echipe mobile în toate regiunile.

Care sunt beneficiile clienților noștri care aleg soluția A Votre Service:

Echipe profesioniste, care intervin prompt și vă redau confortul necesar

Lucrări bine realizate, cu materiale de calitate

Dotări tehnice de calitate pentru realizarea lucrărilor

Acoperire națională, 365/365

Intră în contact acum cu echipa noastră de specialiști

Ultimele produse adăugate

Echipa de vânzări te așteaptă cu cele mai bune oferte personalizate.

Call Center 24 / 24