Caută
Close this search box.

Servicii suport

UTI Construction and Facility Management integrează procese de lucru, expertiză şi tehnologii moderne pentru a livra servicii inovatoare, specializate şi customizate. Pentru a aduce un plus de valoare afacerii clienţilor noştri, am creat instrumente eficiente, cu ajutorul cărora urmărim în timp real operativitatea serviciilor pe care le furnizăm şi răspundem prompt solicitărilor.

Serviciu disponibil permanent, care asigură interfaţa directă cu clienţii, preia, înregistreză și procesează rapid solicitările şi le transmite către departamentele abilitate, în vederea rezolvării.

Structură permanentă care coordonează şi monitorizează activitatea operaţională a echipelor de tehnicieni, urmăreşte tratarea şi soluţionarea incidentelor, alocă resursele şi echipele potrivite pentru soluţionarea diverselor sarcini, planifică reviziile, centralizează rapoartele de activitate.

CAFM – Computerized Aided Facility Management – este o aplicaţie software integrată de CRM şi management al activității de mentenanță care înregistrează toate informaţiile legate de operaţiunile de mentenanţă în baza de clienţi existenţi. Sistemului CAFM este o resursă eficientă, cu ajutorul căreia se realizează:

  • Planificarea şi evidenţa lucrărilor şi a incidentelor
  • Managementul bunurilor şi al patrimoniului
  • Gestiunea echipamentelor şi a stocurilor de rezervă
  • Evidenţa documentaţiei tehnice conform reglementărilor legislative în vigoare

Aplicație web de monitorizare a activității de mentenanță– oferă beneficiarului acces permanent la informaţii legate de activitatea de mentenanţă, oferindu-i posibilitatea de a urmări rapoarte zilnice şi periodice legate de activităţile de mentenanţă întreprinse de echipele noastre.

Intră în contact acum cu echipa noastră de specialiști

Ultimele produse adăugate

Echipa de vânzări te așteaptă cu cele mai bune oferte personalizate.

Call Center 24 / 24