Caută
Close this search box.

Servicii de dezinfecție

UTI Construction and Facility Management le oferă clienților săi servicii de dezinfecție și protecție împotriva răspândirii infecțiilor și a agenților patogeni de orice fel, folosind echipamente și soluții certificate. Asigurăm servicii la cele mai înalte standarde de calitate, în toate regiunile României, cu ajutorul echipelor mobile.

Dezinfecția este suma operațiilor prin care sunt distruse microorganismele patogene, formele adulte și de rezistență ale microbilor din aer, de pe suprafețe și obiecte, până la o limită acceptabilă, la care prezența acestora nu mai reprezintă un risc pentru sănătatea oamenilor.

Dezinfecția se realizează prin metode fizice (raze solare ultraviolete artificiale, în gama UVC) și chimice (nebulizare, ozonificare sau folosind alte substanțe autorizate).

Specialiștii noștri vor alege împreună cu dumneavoastră varianta optimă prin care se va realiza procedura de dezinfecție, în funcție de natura spațiului, de destinația acestuia și de specificul activității derulate.

Având la dispoziție atât aparatură cu raze ultraviolete, cât și cu nebulizare, ozonificare, de la cele mai simple până la roboți specializați, putem optimiza procesul de dezinfecție din punct de vedere al eficienței și al costurilor, ținând cont de particularitățile afacerii dumneavoastră, pentru a proteja personalul, plantele și animalele, precum și obiectele împotriva influențelor nefaste ale agenților fizici și/sau chimici.

Compania noastră este singurul furnizor de soluții integrate, complete, de biosafety pentru orice spațiu sau mijloc de transport din România și, având în vedere poziția de lider pe piața de profil, ne-am dorit să avem un sistem propriu de management al securității sanitare care să beneficieze de recunoaștere internațională. În urma unor sesiuni complexe și extinse de auditare a sistemului de management, a proceselor și activitățile desfășurate în sedii și în locațiile clienților, UTI Facility Management a devenit prima firmă din România care a primit certificarea BIOSAFETY TRUST CERTIFICATION, dezvoltată de RINA. Acest standard reprezintă primul cadru de certificare pentru sistemele de management menite să prevină și să diminueze răspândirea infecțiilor, protejând oamenii de amenințarea agenților biologici (nefiind limitat doar la Covid-19).

Soluții certificate la nivel internațional

În contextul pandemic actual, extrem de dificil și plin de provocări economice, compania noastră pune la dispoziția clienților săi sisteme și tehnologii de ultimă generație pentru combaterea răspândirii agenților patogeni. Produsele, reunite sub marca proprie, “GERM FIGHT”, vin în întâmpinarea nevoii acute a agenților economici de a crea un climat sigur și sănătos pentru angajați și clienți în toate spațiile, indiferent de dimensiunea și utilitatea acestora.

Intră în contact acum cu echipa noastră de specialiști

Ultimele produse adăugate

Echipa de vânzări te așteaptă cu cele mai bune oferte personalizate.

Call Center 24 / 24