Caută
Close this search box.

Facility Management

UTI Construction and Facility Management furnizează soluții complete de facility management și administrare a spațiilor din: clădiri de birouri, complexuri rezidențiale, spații comerciale și industriale, hoteluri, infrastructuri critice și obiective cu grad înalt de securitate, stadioane și săli de concerte, spitale, instituții de învățământ și administrative. Serviciile pe care le oferim pot fi achiziționate fie sub formă de abonament, fie sub formă de comandă punctuală.

Fiecare clădire este vie și are nevoie de întreținere specializată. Prin urmare, accesarea de servicii profesioniste de gestionare a instalațiilor va avea un impact semnificativ asupra profitabilității și performanței afacerii dumneavoastră.

Soluțiile noastre includ toată gama de activități specifice, de la mentenanță tehnică și administrarea proprietății, până la asigurarea serviciilor suport, îngrijirea spațiilor interioare și exterioare, asigurarea confortului și siguranței angajaților/chiriașilor/locatarilor, operarea instalațiilor și a echipamentelor specializate.

Fie că optați pentru un serviciu unic sau un pachet integrat de servicii, UTI Construction and  Facility Management deține experiența, resursele și capabilitățile necesare pentru a oferi soluții adaptate nevoilor celor mai diverși clienți.

Obiectivul nostru este să venim în întâmpinarea nevoilor clienților, asigurând mediul propice pentru creșterea productivității și eficientizarea costurilor de operare a clădirilor.

Compania face parte din ROFMA (Asociația Română a Furnizorilor de Facility Management) și din alte asociații profesionale din domeniul tehnic (ARTS) și al mediului de afaceri (AmCham).

Intră în contact acum cu echipa noastră de specialiști

Ultimele produse adăugate

Echipa de vânzări te așteaptă cu cele mai bune oferte personalizate.

Call Center 24 / 24