UTI Facility Management va instala echipamentele de securitate pe noul Aeroport Internațional Brașov-Ghimbav

Lucrările pentru construcția terminalului de pasageri al Aeroportului Internaţional Braşov-Ghimbav vor începe pe 16 martie 2020, a anunțat Președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, în cadrul unei conferințe de presă din data de 6 martie a.c. Autogara pe trei niveluri va fi realizată de Asocierea Bog’Art SRL – UTI Grup SA – UTI Facility Management SA, desemnată câștigătoarea licitației publice organizate de Consiliul Județean Brașov în 2019.


În cadrul proiectului, a cărui valoare depășește 30 de milioane de euro, UTI Facility Management va proiecta și implementa sistemele de curenți slabi: monitorizare video, detecție la incendiu, control al accesului, detecție la efracție, comunicații voce-date, adresare publică și sonorizare, televiziune comercială, sistem de informare privind zborurile. De asemenea, specialiștii noștri vor instala echipamente de ultimă generație pentru scanarea bagajelor, porți antitero, benzi și sisteme de tip carusel pentru transportul bagajelor. Pentru realizarea proiectului, UTI Facility Management a făcut deja demersurile și contractele necesare cu producătorii echipamentelor, așa încât acestea să fie disponibile pentru instalare și punere în funcțiune conform graficului de derulare a proiectului.

Articole recente

Știri

In memoriam Mihai Gherman

Cu profundă tristețe anunțăm trecerea la cele veșnice, în seara zilei de 30 aprilie 2023, a celui care a fost colegul nostru Mihai Gherman, după o

Echipa de vânzări te așteaptă cu cele mai bune oferte personalizate.

Call Center 24 / 24

031.10.11.884 | 0720.884.884 | 0747.884.884