UTI Facility Management va asigura mentenanța sistemelor de detecție la incendiu în magazinele Mega Image

UTI Facility Management va asigura servicii de mentenanță a sistemelor de detectie la incendiu în peste 160 de locații Mega Image din toată țara. De asemenea, compania noastră furnizează servicii de întreținere, asistență tehnică, supervizare și reparatii pentru clădiri, instalații și echipamente în magazinele din Timiș, Bacău, Vrancea, Iași, Bihor, Constanța, Sibiu.

Cu ajutorul echipelor mobile, asigurăm întreținere și mentenanță preventivă pentru instalațiile electrice din toată rețeaua retailerului.

*** 

UTI Facility Management este o companie cu capital integral autohton, care oferă o gamă complexă de servicii și tehnologii de ultimă generație: facility management, sisteme integrate de securitate fizică, soluții și servicii destinate aeroporturilor, management computerizat al proceselor, call center, dispecerat operațional, client web monitoring, securizare și monitorizare de flote auto, echipamente și servicii de dezinfecție.

Compania asigură servicii rapide și profesioniste în toate regiunile României, cu ajutorul echipelor mobile.

Portofoliul companiei include proiecte dezvoltate pentru industrii diverse: infrastructuri critice, instituții financiare, spații industriale și comerciale, instituții guvernamentale, instituții publice, arene sportive, spitale, instituții de învățământ, benzinării. 

Articole recente

Știri

In memoriam Mihai Gherman

Cu profundă tristețe anunțăm trecerea la cele veșnice, în seara zilei de 30 aprilie 2023, a celui care a fost colegul nostru Mihai Gherman, după o

Echipa de vânzări te așteaptă cu cele mai bune oferte personalizate.

Call Center 24 / 24