Caută
Close this search box.

UTI CFM va instala un sistem de securitate fizică de ultimă generație pe Aeroportul Internațional Satu Mare

În data de 10 februarie 2023 UTI Construction and Facility Management a semnat contractul pentru Dezvoltarea infrastructurii aeroportuare a Aeroportului Satu Mare prin îmbunătățirea condițiilor de siguranță aeroportuară. În calitate de membră a Asocierii care include firma Bog’Art, compania noastră va instala un sistem de securitate de ultimă generație și va realiza lucrări de instalații.

Valoarea totală a contractului este de 40.646.535,48 lei fără TVA, iar banii pentru realizarea achiziției sunt asigurați din bugetul aeroportului, din bugetul de stat și din fonduri nerambursabile, obținute prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014 – 2020.

Proiectul are trei componente principale:

 1. Construcția unui drum tehnologic perimetral, care va fi realizat de Bog’Art.
 2. Constructia unei remize P.S.I. de către Bog’Art și dotarea acesteia de către UTI CFM cu instalații electrice, HVAC, instalații sanitare, sisteme de detectie și alarmare la incendiu, supraveghere video, control al accesului, sonorizare și rețea voce-date.
 3. Realizarea unui sistem de securitate pentru perimetrul aeroportului și zona tehnică. Sistemul de securitate va fi implementat de UTI CFM și cuprinde următoarele subsisteme:

  Sistem de detecție perimetrală bazat pe fibră optică
  Sistem de supraveghere și evaluare video
  Sistem de analiză video inteligentă
  Sistem de recunoaștere facială

Lucrările de proiectare și execuție vor dura 11 luni.

UTI Construction and Facility Management este unul dintre principalii furnizorii de soluții complexe pentru aeroporturi din România, instalând și integrând sisteme specifice de siguranță și securitate aeroportuară, sisteme de curenți slabi, HVAC, instalații de curenți tari, instalații sanitare, iluminat și balizaj, manipulare și scanare a bagajelor, sisteme informatice de management al resurselor și de securitate cibernetică, telecomunicații, servicii de mentenanță, de dezinfecție și securitate sanitară.

Jurnaliștii interesați de activitatea companiei noastre ne pot contacta la adresa de mail: dcc@uti.eu.com sau la telefon 031.10.11.884.

Direcția Comunicare Corporativă
UTI

Articole recente

UTI Construction and Facility Management - Aeroportul International Satu Mare
Știri

UTI CFM participă la reabilitarea și extinderea infrastructurii aeroportuare din cadrul  Aeroportului Internațional Satu Mare. Acesta va avea sisteme de securitate pe 4 niveluri și un „radar termal” pentru a detecta prezența neautorizată pe pistă.

UTI Construction and Facility Management, alături de asociații Bog’Art și Drumuri Bihor, participă la Extinderea, Reabilitarea și Modernizarea Infrastructurii Aeroportului Internațional Satu Mare. Lucrările realizate

Echipa de vânzări te așteaptă cu cele mai bune oferte personalizate.

Call Center 24 / 24

031.10.11.884 | 0720.884.884 | 0747.884.884