Caută
Close this search box.

UTI CFM va asigura mentenanța sistemelor și instalațiilor puse în funcțiune pe Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav

Compania UTI Construction and Facility Management va asigura mentenanța sistemelor și instalațiilor puse în funcțiune în cadrul Aeroportului Internațional Brașov-Ghimbav, care a fost inaugurat în 2023, pe 15 iunie. Aerogara, primul obiectiv de infrastructură critică construit de la zero în ultimii 50 de ani, beneficiază de soluții și echipamente moderne, situându-se în top trei cele mai moderne aeroporturi din România.

Una dintre cele mai bune echipe de specialiști din domeniul aeroportuar va presta servicii de mentenanţă preventivă şi exploatare a sistemelor din Aeroportul Brașov, va asigura suport și management tehnic pentru instalațiile mecanice, HVAC, sanitare, electrice, de balizaj, de curenți slabi și de securitate (control antitero), lifturi și scară rulantă ale aeroportului.

Serviciile de mentenanţă au scopul de a asigura menținerea în condiţii optime de funcţionare a instalațiilor, reducerea costurilor de operare şi întreţinere, creşterea eficienţei energetice, creşterea siguranţei şi respectarea normelor de securitate în muncă. Specialiștii UTI CFM vor asigura serviciile de mentenanță conform normelor naţionale şi internaţionale în vigoare, reglementărilor din cadrul aeroportului și instrucțiunilor producătorilor.

UTI Construction and Facility Management, lider al pieței locale de instalații pentru construcții și facility management a realizat numeroase proiecte de modernizare a infrastructurii de transport aerian, subteran sau terestru, câștigate prin prisma experienței și competențelor echipei sale. Compania noastră derulează în prezent proiecte pe cinci aeroporturi din România: Cluj, Sibiu, Satu-Mare, M. Kogălniceanu (Constanța), Bacău.

De asemenea, tehnicienii UTI CFM oferă servicii profesioniste de întreținere a sistemelor și facility management, la cele mai înalte standarde de calitate.

În prezent, compania furnizează servicii de mentenanță pentru numeroase infrastructuri construite din domeniul energetic, retail, bancar, dar și pentru cele mai mari aerogări din România: Aeroportul Internațional Henri Coandă București, Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj, Aeroportul Internațional București Băneasa – Aurel Vlaicu.

UTI CFM investește constant în formarea profesională și dotarea tehnică a angaților pentru a ne asigura că aceștia sunt în măsură să furnizeze cele mai bune servicii clienților. De asemenea, am implementat aplicații care asigură planificarea riguroasă și managementul eficient al activităților de mentenanță și reparații. Jurnaliștii interesați de activitatea companiei ne pot contacta la adresa de mail: dcc@tiuim.com.

Articole recente

UTI Construction and Facility Management - Aeroportul International Satu Mare
Știri

UTI CFM participă la reabilitarea și extinderea infrastructurii aeroportuare din cadrul  Aeroportului Internațional Satu Mare. Acesta va avea sisteme de securitate pe 4 niveluri și un „radar termal” pentru a detecta prezența neautorizată pe pistă.

UTI Construction and Facility Management, alături de asociații Bog’Art și Drumuri Bihor, participă la Extinderea, Reabilitarea și Modernizarea Infrastructurii Aeroportului Internațional Satu Mare. Lucrările realizate

Echipa de vânzări te așteaptă cu cele mai bune oferte personalizate.

Call Center 24 / 24

031.10.11.884 | 0720.884.884 | 0747.884.884