Caută
Close this search box.

UTI CFM va asigura mentenanța instalațiilor de protecție la foc de la Ecluza Română Porțile de Fier II

UTI Construction and Facility Management a fost desemnată câștigătoarea licitației organizate de Hidroelectrica pentru atribuirea contractului având ca obiect „Servicii de verificare, întreținere și mentenanță a instalatiilor PSI de detectare, semnalizare, avertizare și stingere a incendiilor de la Ecluza Română Porțile de Fier II”. Valoarea contractului este de 76.772,00 lei fără TVA și se va derula pe parcursul a 2 ani.

Hidrocentrala Porțile de Fier II este a doua mare hidrocentrală de pe fluviul Dunărea. La 1500 de m de Hidrocentrala Porțile de Fier II se află Ecluza Porțile de Fier II, peste care este amplasat podul ecluzei, acesta realizând legătura între Porțile de Fier II și localitățile învecinate.

Sistemele de protecție la foc sunt esențiale pentru orice obiectiv de infrastructură critică, prin urmare starea lor de funcționare și parametrii tehnici trebuie verificați periodic pentru a preîntâmpina situații de criză. Specialiștii UTI CFM dețin autorizările și expertiza necesare pentru a realiza servicii de mentenanță preventivă și corectivă pentru orice tip de construcție.

UTI CFM mai are în derulare un contract cu societatea Hidroelectrica, care privește furnizarea de “Servicii de verificare periodică, întreținere și mentenanță la instalațiile de detectare, semnalizare și alertare incendiu din dotarea clădirilor administrative din cadrul SH RM Vâlcea”. Valoarea acestuia este de 14.260,40 lei fără TVA și se realizează pentru o perioadă de 12 luni.

Articole recente

UTI Construction and Facility Management - Aeroportul International Satu Mare
Știri

UTI CFM participă la reabilitarea și extinderea infrastructurii aeroportuare din cadrul  Aeroportului Internațional Satu Mare. Acesta va avea sisteme de securitate pe 4 niveluri și un „radar termal” pentru a detecta prezența neautorizată pe pistă.

UTI Construction and Facility Management, alături de asociații Bog’Art și Drumuri Bihor, participă la Extinderea, Reabilitarea și Modernizarea Infrastructurii Aeroportului Internațional Satu Mare. Lucrările realizate

Echipa de vânzări te așteaptă cu cele mai bune oferte personalizate.

Call Center 24 / 24

031.10.11.884 | 0720.884.884 | 0747.884.884