Caută
Close this search box.

UTI CFM participă la Construct Fest cu o ofertă complexă de internship pentru studenți

UTI Construction and Facility Management participă în perioada 24-27 aprilie la Târgul european de construcții pentru elevi și studenți – ConstructFEST 2023, în calitate de Sponsor și expozant. În cadrul evenimentului, firme de profil își expun ofertele de internship și practică, dar și oportunitățile de angajare pentru studenții din anii terminali.

UTI CFM participă la ediția din acest an a târgului cu o ofertă complexă destinată tinerilor care-și doresc cariere de viitor: experiență de învățare unică în cadrul unor proiecte atractive din punct de vedere tehnologic și al anvergurii, cu suport constant din partea unor profesioniști în domeniu, stagiu de internship plătit, formare profesională generală într-o companie solidă și recunoscută pentru performanțele sale.

Avem în vedere completarea echipei noastre pentru stagiile de practică cu studenți care au specializări în: automatică și informatică, ingineria instalațiilor, ingineria sistemelor de securitate la incendiu și de securitate fizică în clădiri, electrotehnică, inginerie mecanică, robotică.

UTI CONSTRUCTION AND FACILITY MANAGEMENT este o companie cu capital românesc care are peste 890 de angajați și o cifră de afaceri estimată la peste 77 milioane de euro în 2023. Compania este lider de piață în domeniul instalațiilor și sistemelor de securitate destinate domeniului aeroportuar și se află în top 5 furnizori de servicii de facility management.

Operăm la nivel național printr-o rețea puternică de echipe locale și suntem furnizor de top pentru soluții tehnice și servicii destinate infrastructurilor construite din diverse domenii: aeroporturi, infrastructuri de transport, energie, bănci, spații comerciale, arene sportive, unități medicale, clădiri de birouri, mall-uri, spații industriale.

În această perioadă compania angajează peste 100 de specialiști în construcții, instalații, project management pentru a derula proiecte de impact în transporturi, energie și sănătate. Oferim salarii atractive și beneficii consistente.

Articole recente

Echipa de vânzări te așteaptă cu cele mai bune oferte personalizate.

Call Center 24 / 24

031.10.11.884 | 0720.884.884 | 0747.884.884