Caută
Close this search box.

UTI CFM estimează o cifră de afaceri de 100 de milioane de euro pentru 2023

UTI Construction and Facility Management, lider al pieței locale de instalații pentru construcții și facility management, estimează o cifră de afaceri de 100 de milioane de euro pentru 2023. Dacă în primele luni ale anului valoarea estimată a lucrărilor ajungea la 77 milioane de euro, acum aceasta a crescut ca urmare a volumului foarte mare de proiecte de modernizare a infrastructurii de transport date în lucru și pe care compania le-a câștigat prin prisma experienței și competențelor echipei sale.


UTI CFM fost implicată în realizarea marilor proiecte de infrastructură aeroportuară din România în ultimii ani: construcția de la 0 a Aeroportului Internațional Brașov-Ghimbav, retehnologizarea Aeroportului Internațional Aurel Vlaicu Băneasa, modernizarea sistemelor de control antitero pentru Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj.

În prezent, UTI CFM lucrează la extinderea si modernizarea aeroporturilor din Sibiu, Satu Mare, Cluj, Constanța (Mihail Kogălniceanu) și Bacău. Majoritatea lucrarilor sunt realizate prin programul POIM 2014-2020, cu termen de finalizare în decembrie 2023.

Dezvoltarea constantă a companiei este rezultatul unor investiții consistente în formarea de echipe de specialiști în toată țara, în tehnologii și infrastructură de lucru de ultimă generație, dar și în dezvoltarea de competențe necesare în piață.

Spre exemplu, UTI CFM implementează proiecte și în sectorul medical, furnizând solutii integrate menite să crească siguranța pacientilor și performanța actului medical.

În 2023 echipele noastre realizează lucrări de modernizare a spitalelor din Sebeș, Călărași, dar și din București (Malaxa, Victor Babeș).

Articole recente

Echipa de vânzări te așteaptă cu cele mai bune oferte personalizate.

Call Center 24 / 24

031.10.11.884 | 0720.884.884 | 0747.884.884