Caută
Close this search box.

UTI CFM: Creștere de 70% a afacerilor din 2023 și investiții în producție

Prin decizii de business care au vizat implementarea de politici comerciale corecte și coerente, dar și prin investiții consistente în tehnologie, în infrastructura pentru derularea contractelor, în formarea de echipe de specialiști în toată țara, UTI Construction and Facility Management înregistrează în ultimii ani o dezvoltare susținută.

Acest aspect se regăsește în volumul de lucrări realizate, în reputația de lider al piețelor pe care activează, dar și în cifra de afaceri. După ce în 2022 compania a avut o cifră de afaceri de 45 de milioane de euro, pentru anul în curs top managementul estimează o creștere de 70%, până la 77 milioane de euro.

Nicolae Ivan, Director General Adjunct, a vorbit în cadrul unui interviu pentru Agenda Construcțiilor despre proiectele pe care le derulează UTI CFM, despre cauzele care au generat creșteri uriașe ale prețurilor la materiale și echipamente în domeniul construcțiilor, dar și despre direcții strategice.

Articole recente

UTI Construction and Facility Management - Aeroportul International Satu Mare
Știri

UTI CFM participă la reabilitarea și extinderea infrastructurii aeroportuare din cadrul  Aeroportului Internațional Satu Mare. Acesta va avea sisteme de securitate pe 4 niveluri și un „radar termal” pentru a detecta prezența neautorizată pe pistă.

UTI Construction and Facility Management, alături de asociații Bog’Art și Drumuri Bihor, participă la Extinderea, Reabilitarea și Modernizarea Infrastructurii Aeroportului Internațional Satu Mare. Lucrările realizate

Echipa de vânzări te așteaptă cu cele mai bune oferte personalizate.

Call Center 24 / 24

031.10.11.884 | 0720.884.884 | 0747.884.884