Caută
Close this search box.

UTI CFM a obținut recertificarea anti-corupție conform ISO 37001

După certificarea inițială obținută în anul 2018, UTI Construction and Facility Management a parcurs cu succes auditul de recertificare conform standardului ISO 37001, care a reconfirmat relevanța și eficiența standardelor etice implementate. Certificarea a fost acordată de autoritatea de certificare MSECB Canada (anterior PECB).

Certificarea reprezintă și un angajament al companiei de a continua  să-și desfășoare activitatea în conformitate cu cele mai bune standarde internaționale de etică în afaceri și de a respecta principii directoare de guvernanță etică  precum toleranță zero pentru fapte de corupție, față de activități de spălare de bani și refuzul categoric de a avea relații de afaceri cu terți implicați în activități ilegale.

“Această certificare, recunoscută la nivel internațional, este o garanție pentru investitori, furnizori și clienți că dorim să fim cât mai transparenți în activitățile desfășurate și un partener de încredere. Este un proces pe termen lung în care trebuie să dovedim mereu că respectăm condițiile stabilite prin acest standard și că suntem preocupați de îmbunătățirea  continuă a sistemului de management al riscurilor asociate corupției”, a declarant Cristian Costea, Director General al companiei.

Sistemul de management anti-corupție al UTI CFM va fi auditat anual de autoritatea de certificare pentru a-i evalua eficiența și îmbunătățirea continuă.

Despre ISO 37001

Publicat în 2016, ISO 37001 este primul standard internațional de management al sistemului de prevenire a corupției, bazat pe o cultură a integrității, transparenței şi conformității. Standardul ISO 37001 este aplicabil oricărui tip de organizație atât din sectorul public, cât și privat, indiferent de mărimea organizației sau domeniul de activitate. Certificarea conform ISO 37001 reprezintă confirmarea faptului că organizația a implementat măsuri eficiente de control anti-mită.

Articole recente

Echipa de vânzări te așteaptă cu cele mai bune oferte personalizate.

Call Center 24 / 24

031.10.11.884 | 0720.884.884 | 0747.884.884