Caută
Close this search box.

Cu o cifră de afaceri record în 2023, de peste 77 mil euro, UTI CFM angajează persoane cu specializări tehnice în toată țara, oferind salarii care pot ajunge la 12.000 de lei

Pentru 2023, compania UTI CONSTRUCTION AND FACILITY MANAGEMENT estimează o cifră de afaceri record, de peste 77 de milioane de euro, luând în calcul contracte semnate. Anul trecut, cifra de afaceri a fost de aproximativ 45 de milioane de euro, iar creșterea puternică din ultimii ani este rezultatul unor investiții consistente în tehnologie, infrastructură pentru derularea contractelor și în formarea de echipe de specialiști în toată țara, care ne-au permis să realizăm proiecte complexe, să ne consolidăm și extindem competențele. În prezent, UTI CFM este lider de piață în domeniul instalațiilor și sistemelor de securitate destinate domeniului aeroportuar și se situează în top 5 furnizori de servicii de facility management.

În 2023, UTI CFM derulează proiecte pentru aeroporturi din România: extinderea terminalului de plecări al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj, extinderea Aeroportului Internațional Sibiu și a Aeroportului Internațional Satu-Mare, instalarea de sisteme de securitate perimetrală pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța, implementarea unui sistem de aterizare instrumental pentru Aeroportul Internațional George Enescu Bacău, finalizarea primului sistem de turn de control virtual din țara noastră pentru Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav.

Anul acesta derulăm și proiectul de modernizare a sistemului de transport public prin troleibuz din Tg. Jiu, unde vom reabilita și securiza clădirile administrative ale companiei de transport local și vom înlocui rețelele de cabluri pentru troleibuze și substații electrice.

Se adaugă realizarea instalațiilor pentru spitalul orășenesc care se construiește în Sinaia (instalații electrice, sanitare, termice, de ventilație și climatizare, de curenți slabi, de gaze naturale, de desfumare – presurizare).

Continuăm să furnizăm servicii de mentenanță preventivă și corectivă pentru aeroporturi (Otopeni, Cluj), infrastructuri energetice (Hidroelectrica – Ecluza Română Porțile de Fier II), bănci, centre comerciale, spații de birouri și mall-uri. 

UTI CFM numără în prezent peste 890 de angajați în toate regiunile României: București și Ilfov, Muntenia, Oltenia, Dobrogea, Transilvania, Ardeal, Banat, Moldova. Cu toate acestea, în prezent angajăm peste 100 de persoane cu specializări tehnice în toată țara.

Căutăm instalatori, mecanici, electricieni ANRE IIB, tehnicieni curenți slabi, ingineri instalații electrice și mecanice, șefi de șantier și manageri de proiect. Salariile personalului de execuție pornesc de la 5.000 de lei net și pot ajunge la peste 7.000 de lei net, în funcție de experiență și autorizările deținute. Pentru ingineri, șefi de santier și manageri de proiect, salariile pornesc de la 6.000 de lei și pot ajunge la 12.000 de lei, în funcție de studii, experiență și certificări. Contractele se semnează imediat după acceptarea ofertei”, a declarat Cristian Costea – Directorul General al societății.

Compania este deschisă și dornică să aducă în echipă studenți și absolvenți cu profil tehnic (hidrotehnică, automatică și informatică, ingineria instalațiilor, inginerie mecanică și robotică, construcții) care doresc să facă practică într-o companie românească de succes și să înceapă o carieră de viitor. Stagiile de internship sunt plătite, iar întreaga activitate de învățare la locul de muncă se face cu coordonarea unor mentori cu experiență.

***

UTI CONSTRUCION AND FACILITY MANAGEMENT este furnizor de top pentru soluții tehnice complete și servicii destinate infrastructurilor construite (birouri, spații comerciale, spații rezidențiale, clădiri publice, construcții industriale, logistice, de transport, infrastructuri critice etc). Compania operează la nivel național printr-o rețea puternică de echipe on-site și mobile și deservește clienți din diverse domenii.

De asemenea, UTI CFM este parte a noului portofoliu investițional TIU Investments and Management, portofoliu orientat spre tehnologii pentru infrastructură critică, transporturi, sisteme IT.

Jurnaliștii interesați de activitatea companiei ne pot contacta la adresa de mail: dcc@uti.eu.com.

Direcția Comunicare Corporativă

UTI

Articole recente

Echipa de vânzări te așteaptă cu cele mai bune oferte personalizate.

Call Center 24 / 24

031.10.11.884 | 0720.884.884 | 0747.884.884