Caută
Close this search box.

Compania UTI CFM a dezvoltat sisteme de dezinfecție care distrug toate tulpinile SARS-CoV-2 în 7 minute

Pentru spații de mici dimensiuni, cum sunt: birourile din instituții publice, agențiile bancare, notariatele, farmaciile, cabinetele medicale sau cosmetice, grădinițele, școlile, after schools, sau de mari dimensiuni – spații comerciale, industriale, hale, depozite, centre logistice, spitale sau clinici medicale, sunt disponibile acum kit-urile UV-C de dezinfecție a aerului și suprafețelor produse de UTI Construction and Facility Management. Acestea sunt testate, dovedindu-se că distrug virusul care produce COVID-19, dar și alte virusuri, bacterii, fungi atât în prezența oamenilor, pentru a permite continuarea activității în condiții de siguranță sanitară, cât și în lipsa personalului și clienților. Echipamentele, înregistrate sub marca Germ Fight, sunt realizate în România, din componente premium, și sunt testate la Institutul de Diagnostic și Sănătate Animală din România, dovedind că au efect germicidal de inactivare a SARS-CoV-2.

UTI Construction and Facility Management este o companie specializată în soluții de construcții și servicii profesionale de facility management. „Confruntați cu pandemia care ne-a blocat tuturor activitatea și a închis sau falimentat multe afaceri, ne-am gândit să dezvoltăm în hala proprie de producție echipamente de dezinfecție cu tehnologie UV-C care încep de la 350 de euro și pot ajunge până la 1.500 de euro, în funcție de tipul de dezinfecție și suprafața care trebuie acoperită. Sunt foarte multe produse contrafăcute pe piață, care nu au niciun fel de test la bază și despre care nu poți ști dacă sunt eficiente. Noi folosim aceste echipamente pentru a ne dezinfecta birourile și atelierele, dar și spații ale unor clienți: instituții de învățământ, centre IT, unități sanitare, spații industriale, centre de îngrijire bătrâni” a declarat Cristian Costea, Directorul General al companiei.

UTI Construction and Facility Management le oferă clienților săi nu doar echipamente testate și de calitate, ci și servicii de dezinfecție și protecție împotriva răspândirii infecțiilor și agenților patogeni de orice fel. Asigurăm servicii în toate regiunile României, cu ajutorul echipelor mobile. Livrăm și instalăm gratuit kit-uri de dezinfecție în toate orașele reședință de județ.

Portofoliul nostru include kit-uri de dezinfecție pentru spații de mici dimensiuni care pot fi folosite în siguranță în prezență umană – Human Friendly. Astfel, aerul din încăperile clienților este igienizat, iar tehnologia UV-C folosită nu este dăunătoare pentru oameni. Activitatea poate continua în siguranță.

  • Kit-ul X este asemănător unui aparat de aer condiționat și poate fi instalat cu ușurință pe perete în orice spațiu. Costă 1.175 de lei + TVA.
  • Kit-ul XS este instalat pe un stativ mobil și permite mutarea lui și dezinfecția eficientă și rapidă a aerului în încăperi și locații în care se lucrează manual. Prețul lui este de 1.750 lei + TVA.

Comercializăm și kit-uri de dezinfecție pentru spații de mari dimensiuni, care distrug în totalitate agenții patogeni, dar acestea pot fi folosite doar de personal specializat sau instruit și fără prezență umană.

  • Kit-ul IX este un dispozitiv mobil de dezinfecție terminală a aerului și suprafețelor din spații mici și medii. Poate igieniza o încăpere de 100 mp în 30 de minute. Acesta a fost testat în cadrul Institutului de Diagnostic și Sănătate Animală (IDSA) explicit pentru virusul care produce COVID-19 și s-a dovedit că îl distruge în doar 7 minute. Acest kit costă 1.500 lei + TVA.
  • Kit-ul II a fost de asemenea testat în cadrul ISDA și dovedit ca fiind exterminator al virusului SARS-CoV-2 și al altor agenți patogeni în 7 minute. Dezinfectează cu raze UV-C aerul și suprafețele în locații medii și mari, iar o locație de aprox. 600 mp este securizată epidemiologic în 15 minute. Acest dispozitiv costă 7.500 lei +TVA.

Detalii despre kit-urile și echipamentele noastre se regăsesc în magazin.

Compania noastră este singurul furnizor de soluții integrate, complete, de biosafety pentru orice spațiu sau mijloc de transport, iar în urma unor sesiuni complexe și extinse de auditare am devenit prima firmă din România care a primit certificarea BIOSAFETY TRUST CERTIFICATION, dezvoltată de RINA.

Articole recente

Echipa de vânzări te așteaptă cu cele mai bune oferte personalizate.

Call Center 24 / 24

031.10.11.884 | 0720.884.884 | 0747.884.884