Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii

DISPECERAT OPERAŢIONAL

Succesul şi reputaţia unui furnizor de facility management se câştigă prin promptitudinea cu care livrează serviciile şi calitatea acestora. Pentru a ne asigura că serviciile noastre îndepinesc cele mai exigente criterii, am creat instrumente de control eficiente pentru urmărirea şi optimizarea activităţii. Astfel a apărut Dispeceratul Operaţional, cu rol strategic în coordonarea şi monitorizarea activităţii companiei. Dispeceratul Operaţional urmăreşte activitatea echipelor de mentenanţă din toate cele 8 sucursale şi 36 de puncte de lucru localizate la nivel naţional şi are urmatoarele atribuţii:

- coordonează, monitorizează şi evaluează activitatea echipelor de mentenanţă
- deleagă echipele de intervenţie şi asignează sarcinile conform solicitărilor clienţilor
- monitorizează statusul incidentelor şi intervine în rezolvarea în caz de necesitate, acordând suport echipelor din teren
- planifică intervenţiile preventive şi programează activităţile echipelor din teritoriu
- gestionează baza de clienţi şi realizează rapoarte statistice zilnice şi perioadice referitoare la activităţile întreprinse pe contul clientului
- menţine permanent legătura cu clientul şi îi comunică statusul rezolvării incidentelor
- urmăreşte stocul materialelor
- menţine legătura cu punctele de lucru teritoriale şi le comunică procedurile de lucru şi indicaţii stabilite la nivel central
- propune şi dezvoltă aplicaţii menite să optimizeze activitatea clientului

Telefon

021 201  36 01
0311 04 08 91
0756 07 20 11

Email
dispecerat.service@uti.ro

Program
Luni - vineri: 7:30 – 20:00
Sâmbată: 8:00 – 14:00

Spuneti-ne ce servicii va interesează din oferta noastră sau care sunt nevoile spaţiului în care vă desfăşuraţi activitatea. Un consilier de vânzări vă va contacta în scurt timp pentru a vă prezenta ofertele care se potrivesc necesităţilor dvs.

cerere de oferta


Serviciile UTI Construction & Facility Management se adresează şi persoanelor fizice?
UTI Construction & Facility Management prestează la cerere servicii de reparaţii şi întreţinere pentru persoane fizice. Pentru a afla mai multe detalii despre tipurile de servicii şi costurile practicate, apelaţi serviciul de Call-Center şi operatorii noştri vor răspunde la toate întrebările dumneavoastră.

Unde pot gasi lista completa a serviciilor UTI Construction & Facility Management?
Lista completă a serviciilor oferite de UTI Construction & Facility Management este afişată pe site în secţiunea Servicii. Daca doriţi o oferta customizată, completaţi formularul standar de Cerere de oferta de pe siteul nostru sau contactaţi serviciul Call-Center şi operatorii noştri vor răspunde solicitărilor dumneavoastră.

Cât economisesc subcontractând servicii de facility management pentru afacerea mea?
Subcontractând serviciille de facility management reduceţi costurile de operare a clădirii cu 25%-35%. În plus, scăpaţi de grija facturilor, gestionând astfel un singur furnizor de servicii, creşteţi productivitatea angajaţilor, calitatea si siguranta mediului de lucru, reduceţi consumul de energie şi beneficiaţi de servicii profesionale de calitate.UTI Construction & Facility Management oferă o gamă variată de servicii de mentenanţă şi administrare adaptate nevoilor fiecărui client.Asistenta pentru clienti 24/24 h, apelabil din orice retea de telefonie fixa si mobila. Click pe butonul de mai jos pentru a intra in contact cu noi.